perjantai 9. heinäkuuta 2010

Predators vahinko (Päivän ällöttävä tapahtuma ja kuva)

Otsikolla ei ole mitään tekemistä oheisen kuvan kanssa vaikka niin voisi olla -sillä kyseistä kohtaa mitä kuvassa esitetään ei lainkaan ollut elokuvassa -pelkästään leffan trailerissa. -Mutta se ei suinkaan ole se Predators vahinko vaan eräs pikku tapahtuma joka sattui mentäessä katsomaan leffaa.

-Mistä sitä aloittaisi...?
-No vaikka siitä kun minä (Hulk) ilmestyn paikalle viime tingassa -ja juuri kun olen helpottunut nähdessäni Matskun jonka kanssa kävin katsomassa leffan sattuu tämä vahinko. -Matsku ilmoittaa unohtaneensa liput kotiin. -Hetken siinä -"no mitäs nyt sitten" -kiiruhdimme sitten lippuluukulle ostamaan uudet liput ja lippujen hinta oli sitä laatua että toivoimme leffan olevan hintansa väärtti. -Ja kyllähän se onneksi sitten oli ihan viihdyttävä. -Ei ehkä Arskan tähdittämän Predatorin tasoinen..., mutta ihan OK kuiteski.

Matsku edit: Joo vitutti kyllä armottomasti ku huomasin vasta viime hetkellä (itekin saavuin paikalle vasta joku 3 min ennen alkua ku bussi oli myöhässä) että liput jäi >:|! Sopis kyllä päivän ällöttäväks tapahtumaks ku ei oo ikinä ennen päässy näin käymään... ja toivottavasti jäi myös vikaks kerraks.

Ja toi kuva taas, no sehän sopis päivän ällöttäväks kuvaks :x, koska kyllähän kyseinen kohtaus oli leffassa :), mutta... *Spoiler begin*...eihän Adrien Brodya tähdännyt kuin yksi Predator. Goddamn disgusting false advertisement shit :x, huoh |O! *Spoiler end*

Joo, mutta leffa pääs kyllä ainakin mut yllättämään positiivisesti varsinkin hauskuudellaan, joten kalliiksi tullut hinta ei pahemmin jäänyt harmittamaan :). Shit happens... and then you die :D!

Ei kommentteja: