perjantai 23. marraskuuta 2007

Ghost of Mars myöskin tänään TV: stä

(Ghosts of Mars)

Toiminnallinen, visuaalisesti pyörryttävä tieteistrilleri sijoittuu Mars-planeetalle vuonna 2025. Kovapintainen poliisi Melanie Ballard (Natasha Henstridge) on siirtämässä huippuvaarallista rikollista James "Desolation" Williamsia (Ice Cube) marsilaiseen vankilaan. Pian mystinen tuhon aalto koettelee karulle planeetalle perustettua ihmisten siirtokuntaa. Pääosissa: Ice Cube, Natasha Henstridge, Jason Statham, Pam Grier, Clea DuVall. Ohjaaja: John Carpenter. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (94') Uusinta.
...
Ellei huomenna olisi PAkKO herätä aikasin töihin -palkalliseen sentään :'( <---(hikipisara), niin tämänhän voisi melkein katsoa. Kerran vain nähty ja siitäkin on aikaa, joten olisi ainakin hyvä syy katsoa. -No, DVD:lle sit, jos löytyy.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Nyt täytyy valitettavasti huomauttaa toistuvasta (tänään jo kolmessa blogauksessa) virheestä :(: Kaksoispiteen jälkeen ei tuu välilyönti kun sitä käyttää esim. ":lle" ":nä", ":sta" tai ":lla" päätteessä. Sulla luki 2 kertaa "DVD: lle" ja kerran "DVD: nä" :x, vaikka nehän kuuluu yhteen eli "DVD:lle" ja "DVD:nä" :P.

matsku84 kirjoitti...

Eihän "nä" tai "lle" ole sanoja ollenkaan :D!