maanantai 1. tammikuuta 2007

Ei alkanut vuosi 2007 hyvin


Ei kyllä alkanut mitenkään hyvin tämä uusi vuosi :/. Viime vuoden puolella uudessa blogipaikassa vielä toimi kaikki, mutta nyt ei omassa blogissani mm. pysty ulkonäköä muokkaamaan ollenkaan eikä kuvien laittokaan toimi... TSII-SAS!?! Eikä siinä vielä kaikki...

Digikameran muisti(kortista)han saa siirrettyä kuvat tietokneelle johtoa pitkin, joten luulisi sen onnistuvan myös toisinpäin. Koska Tontsalla ei (vielä) ole omaa muistitikkua, niin päätimme käyttää kameraa kuvien siirtoon. No eipä se huora mitään kuvia halunnut vastaanottaa... TSII-SUS :o! Eikä siinäkään vielä kaikki :o...

Mun huoneessa oleva talon uusin (n. 6v vanha) telkkari lakkasi toimimasta... GODDAMNIT :|... :'(! Yhtäkkiä vaan kesken Stuntmanin kuva muuttui harmaaksi, jossa on valkoisia raitoja. Sitten kuva alkoi litistymään mustien palkkien kasvaessa ylä ja alareunassa, harmaan osan samalla muuttuessa vaaleammaksi ja lopulta valkoiseksi, jolloin telkku sammui itsestään... TSII-SUS CHRIST?!? Näin tapahtuu nyt joka kerta kun telkun avaa oli sitten mikä tahansa kanava päällä... vittu! Eikä telkkari edes ollut mitenkään erityisen kuuma, tai normaalia kauempaa päällä :/. Kuvan vääristymistä on kyllä tapahtunut lähiaikoina ennenkin, mutta ei läheskään noin pahasti eikä ylä- ja alareunasta vaan sivuilta ja se on korjautunut sammuttamalla ja käynnistämällä telkun uudestaan :/. Tämä(/nämä) on siis merkki jostain näistä kolmesta:
  1. Hankkia uusi hiano littutelkku =)... B)!
  2. Unohtaa telkkarin kattominen (ja uudella blogilla blogaaminen) vähäksi aikaa ja keskittyä ylihuomiseen tenttiin lukemiseen :$... :'(... :D... :/.
  3. Pitää Tontsa GayStationeineen KAUKANA laitteistani :D!
P.S. Ei näköjään toimi tässä yhteisessäkään blogissa kuvan laittaminen... vittu! (:D)

Ihan sukka vuosi toistaiseksi :/.

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Tontsa84: Mä kuulin vaan: sulle uus TV, mulle USB tikku, sulta kokeet ohi kohta ja mulle Xbox360 joka ei sekota telkkareita <3... =)... B), EHEHEHHEEEEEEEEEeeeeeeee :D! Joo aika ikävä juttu khyllä toi TV:n hajoaminen :/, mutta saat khyllä uuden TV:n ;)... Mut ihan outo khyllä että sulla ei toimi kuvien laitto ja muokkaus tossa uudessa paikassa :x?!?!?

PS.Laitoin kuvan B)... :D!