torstai 4. tammikuuta 2007

Ulkonäön muokkaus perusteet

Mä en nyt pysty tekemään yhtikäs mitään tän (tai minkään) blogin ulkonäön suhteen kun tää huora taas kusee entistä enemmän :|, joten pistän tähän pientä ohjetta (lähinnä Tontsalle).

Paina Dashboardista MatoApinan blogin kohdalta "Layout" -linkkiä tai blogatessa näkyvistä välilehdistä "Template" -välilehteä ja sieltä "Page Elements" -kohtaa. Silloin pitäis ilmestyä alla olevan näköinen juttu, joka mulla tulee ihan tollasenaan joten en voi tehdä yhtikäs mitään, mutta sulla pitäis tulla "Save" -nappulan jne. kera.

Tossa voi vaihtaa ainakin nuolen osoittaman kahden osan paikaa (ihan perus drag & drop -systeemillä), ja edit nappulasta voi editoida mitä niissä näkyy tai ei näy. Muista sit vaan aina painaa Save -nappia aukeavista ikkunoista (ja lopuksi itse pääikkunasta) jotta muutokset tallentuu. Enempää en toistaiseksi pysyt neuvomaan :/.

Good luck and godspeed :D!

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Joo kiitti ohjeista =), mutta löysin jo option josta sai ison kuvan ylös =), mutta siitä ei pääse profiiliin :/, joten jätän ton pikkujutun alas lojumaan (niinku se olikin jo...), mutta kiitti neuvosta ;)...