maanantai 19. helmikuuta 2007

Eilinen chat/ihmettely jatkukoot...


Kuten sanoin, 3,5 se se ansaitsisi mutta YouTubessa ei voi antaa puolikkaita joten kolmoseen saa tyytyä, nelonen olisi liikaa :/, mutta kolmonen taas ehkä väähnä liian vähän :'(... :D! Ja en ala antamaan 1,0-10,0 arvosanaa ajatellen jotain 1-5 asteikkoa, ensiksi 1,0-10,0 jonka jälkeen sopivin 1-5:stä, joka nyt sattuu olemaan 3:nen, vaikka keskiarvo ois lähempänä 4:sta, mutta toi toi nyt nelosta ansaitse :/... :'(... :D!

Ja empä nyt tiedä mitein saisi näyttävemmäksi :/, eli tuhoon tuomittu jo syntyessään :'(... :D! Mutta paremmaksi saisi jos enemmän eri suuntiin niitä hyppyjä (kuten Porschella vasemmalle <3...) ja lyhyempi voisi olla tai sitten jotain muuta :), liikaa oli samanlaista :/...

Ja valitan, sulla nyt kusee :o... :x... B)... :D! Hulkki soitteli jotain (:D) niin samalla kysyin toimiiko sillä ja eipä toimi (jonka Hulk ois voinu khyllä jo eilen sanoa tänne ;)...) :'(, joten vika on siellä eikä täällä B)... :D! Mutta vika taitaa khyllä olla selvä, se/toi vaatii friend requestia eli se video on vaan ystäville eikä public joten vaihtamaan vaan publiciksi ;)... Mutta jos se on jo publickina niin, ööööööö, sit en tiiä, mutta eipä taida publickina olla...

3 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

No menee kyllä mun hilseen yli tommosen "systeemin" käyttäminen :x. Ite ainakin annan aina ensin sen asteikon mukaan mitä missäkin paikassa käytetään... eli esim. ensin leffalle joku asteikolla 1-10 (IMDb) ja sitten itse DVD:lle jonkun asteikolla 0,0-10,0 (IGN.com) mahdollisimman lähellä epätarkempaa arvosanaa ja kenties korkeampi tai alhaisempi extrojen, director's cutin tms. mukaan. Ja Youtubessa kun on niinkin epätarkka asteikko kuin 1-5 niin en näe hirveästi järkeä edes yrittää kääntää sitä laajemmalle asteikolle ellei joku sitä erikseen pyydä. Tommonen on musta vaan ärsyttävää harhaanjohtamista kun antaa toisella asteikolla 3 ja toisella 7,3 joka päivänselvästi pyöristyy ekalla asteikolla neloseen (toisin kuin esim. 6,9 tai 7,0, jotka on siinä rajalla). Toi on ihan ku antaisit samalle videolle kaks selvästi eri arvoista arvosanaa :x... :$! Jos toinen ois vaikka pelien arvostelussa käytetty "pelinä 7,3" ja toinen "jatko-osana 6,9", niin eihän tossa sillon mitään omituista tai harhaanjohtavaa olis, mutta että kaks ihan eri arvosanaa samoilla perusteilla... TSII-SUS :x?!?

Lisää eri suuntiin hyppyjä :o?? Johan mä sanoin että mun mielestä enemmät hypyt ois vaan tehny tosta tylsemmän, koska niitä voi tehä ihan helposti verrattuna korkkiruuveihin.

Public se kyllä on ollut jo siitä lähtien kun julkaisin (eli vaihdoin privatesta publiciin) sen sunnuntaina. Ei se muuten näkyisi mun profiilissa. Oisit/oisitte eilen voineet lähettää kuvan siitä friend requestista, niin oisin voinut edes yrittää ratkaista ongelman. No itse kun joutuu kaiken tekemään :|...:D, niin tänään loggasin ulos Youtubesta ja kokeilin katsoa videotani, jolloin selvisi mitä teillä tapahtuu videon katselua yrittäessä. Blogeissa mullä kylläkin ulos loggauksesta huolimatta näkyi video, eli sen osalta teillä/Youtubessa edelleen kusee jokin. Vaihdoin videon takas privateksi ja ruksasin "Friends" -kohdan, jolloin ainakin näette videon, mutta sitten kokeilin huvikseen laittaa sen takas publiciksi ja loggata ulos, niin johan alkoi toimia :). Youtubea siis saimme taas kiittää kusemisesta :/, mutta jos tän jälkeen ei vieläkään teillä näy video blogeissa, niin sillon kyllä teillä (esim. ei päivitetyssä firefoxissa) on luultavasti vika.

sh1raz kirjoitti...

No mun mielestä ei oo mitään outoa/omituista, eri asteikot kun on niin vähän eri pisteet tulee väkisinkin, joko pitää (yleensä) liian huono tai liian hyvä, nyt meni huonon puolelle...

Niiä korkkiruuveja eri suuntiin ;), uten Porschella vasemmalla yhessä kohtaa, muuten meni lähes kokoajan loivasti oikealla samaan kohtaa :/...

Joo mutta nyt video näkyy :), 3 tähteä heitettiin (mutta kommenteissa on se 3,5...), jos nyt edes perille tulee :|... :/... :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Miten niin väkisinkin tulee? Sähän ihan itse muutit 7,3:n jollain ihmeen höpöhöpösysteemillä 3,5:ksi ja sitten vielä pyöristit sen väärin kolmeen. Ihan turhaa harhaanjohtamista tommonen kahden toisistaan poikkeavan arvosanan antaminen varsinkin kun selittää niiden synnyn ite keksimillään säännöillä. Toisen mukaan pidät videota hyvänä (7,3/10) ja toisen mukaan keskinkertaisena/kohtalaisena (3/5). Tiedä sitten mitä tommosesta pitäis ajatella :x.

Ai korkkiruuveja... no mikset heti sanonu :o? No entä sitten kumman värisellä Porschella vasemmalle mennyt? Valkonen vai liekkikuvioinen? Tai no ei sillä väliä, sillä ne molemmat oli (tää pitäis kyllä itekkin tajuta ;)) one-in-a-million tapahtumia. Eli molemmat syntyi ihan vahingossa enkä lukuisista yrityksistä huolimatta pystynyt tekemään edes lähes vastaavia temppuja uudelleen :/. Tottakai jos oisin pystynyt, niin olisin pistänyt niitä videoon noita kahta enemmän ;). Kyl ne mustakin on videon hienoimpien temppujen joukossa B). Vähän niinku TOD upeita erikoisherkkuja jo upeiden "perus" korkkiruuvien joukossa B). Lainausmerkeissä, koska peruskorkkiruuvitkin on hankalia tehdä. Niidenkin tekoon meni useimmiten monta yritystä.