perjantai 2. helmikuuta 2007

Eilisen South Parkin käsittelyä


Katoin ton just hetki sitten uudestaan ton jakson. Oli khyl pirun hauska, kiitos Butterssin steppitanssitragedian. Niin, ja sit se tanssiva ankkakin oli hyvä :D. -Mitäs vielä. Joo, ja Stan vaa masens Butterssia lisää: -"Kuolleita oli oikeasti yhdeksän. Yksi oli raskaana. Eiku itseasiassa niitä oli 11. Kaksi omaista teki viel itsarit".

...

En tainnu jättää Matskulle ja Tontsalle mitään kerrottavaa :ashamed:...:/...:|.

11 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Joo siinä ne parhaat kohat tais jo olla :'(... :D... :/. Ei siis mikään parhaimistoa oleva jakso, mutta Leopold "Butters" Stotch pelasti paljon :D!

matsku84 kirjoitti...

Edit: Niin tai olihan sekin hupaisaa kun viimeinen gooteista liittyi konformistiseen tanssiin olemalla niin ei-konformisti, että ei tehnyt niinkuin muut jotka eivät siihen liittyneen :x... EHEHEE :D!

sh1raz kirjoitti...

Eihän mulle jäänyt mitään :/... :'(... :D, pitäisi melkein vuorotellen tehdä nämä selostukset :|... :/... :'(... :D! No mutta jätitte sentään isästä puhumisen :)... :D, vähänkö repesin sen juntti tanssiin :D, varsinkin kun sen lapsi (nimestä hajuakaan :o... :x... :ashamed:... :D) tanssi samalla tavalla :D! Niin ja Lil' Kim oli hauska :D! Mutta oisko tosiaan ens viikolla jonku muun vuoro tehdä seloste :)...?

matsku84 kirjoitti...

Mitä turhia ;). Kyl ainakin mulle yleensä muistuu mieleen lisää hyviä kohtia (niinkuin nyt muistui... sullekkin) ja jos ei muistu niin eipä haittaa tippakaan...

matsku84 kirjoitti...

P.S. Joo, junttitanssiin repesin komeasti :D!

sh1raz kirjoitti...

Mua haittaa :|... :/... :'(... :D! No ainahan on khyllä lisättävää :), toivottavati :|... :/... :'(... :D, mutta olis kiva joskus sanoa ne parhaimmat kohat ekana joskus <3... =)... B)... :D!

matsku84 kirjoitti...

Nopeat syö hitaat B)... :D! No mä oon yleensä viimenen joka kattoo SP:n (paitsi viime viikolla) eli useimmiten myös vika joka kommentoi, kun taas Hulk yleensä tekee tän blogauksen ja/tai on eka joka kommentoi (sillon kun sä et oo) eli käänny Hulkin puoleen ;).

sh1raz kirjoitti...

No mä tässä khyllä on yleensä/lähes aina ollut vika ku mässyostoksilla "pitää" aina käydä :'(... <3... =)... B)... :D! Joo mutta antaa vielä mennä ens viikolla tällein (tai mitein nyt meneekään...) :/... :'(, mutta sit vois jotku vuorot sopia khyllä :|... :/... B)... :D, mutta ilmeisesti vain mun ja Hulkin välillä että kumpi ekana, mutta kattoo sitten...

matsku84 kirjoitti...

Haukut silti väärää puuta ;). Ehkä ollaan suunnilleen yhtä monta kertaa oltu vikoja ja tokia (en rupea laskemaan), mutta Hulk on selvästi eniten ollut eka (ei tarvi edes laskea).
Eli jos Hulk on aloittanut keskustelun ja mulla on hyvä kommentti mielessä, niin sori vaan mutta en sillon rupea odottelmaan että sä tuut karkkiostoksiltas ;).

matsku84 kirjoitti...

P.S. unohtu ":D" ekasta lauseesta.

sh1raz kirjoitti...

Sen kommentin voi poistaa ja kirjottaa uudelleen ;)... :x... :D! Joo mutta ei sillä tokalla tai vikalla ole lähes mitään väliä (tai ehkä pientä mutta aika olematonta), mutta sillä ekalla on jossa voi sen parhaan/parhaat sanoa <3... =)... B)... :D, ainakin omasta mielestä... Mutta jos sä et välitä ekasta niin me sit Hulkin kanssa vuorotellen tehään se, mutta voithan sä tietenkin missä vaiheessa tahansa tehä jos ootkin meitä ennen paikalla, mutta kuhan ei peräkkäin sentään :|... :/... :'(... :D! Joo mutta menkööt ensi viikko vielä mitein sattuu, sit vois sopia järjestyksen =)... B)... :p... :D!