perjantai 16. helmikuuta 2007

Viime viikon ja eilinen South Park läpikäynti!


Joo käydääpä/viimeistelläänpä viime viikon jakso ensiksi kun unohtui kokonaan :/... :ashmed:... :D! Joo olipas hyvää pizzaa <3... =)... B)... :D! Joo Cartman oli khyllä hauska robottina sekä h0mona Justinin kanssa ja lopussa oli just LOiSTava ku kaikki vaan nauro sille videolla :D... Joo Cartmania vaan käskettiin tekee kaikkea (hakee mehuu jne...) tai muuten se paljastettais :D, veti hammastahnaa ruuaksi :D, keksi vaan Adam Sandler leffoja ja rahat meni köyhille :D, armeija halus sotakoneeks :D, oletko pleasure machine, EHHEHEEEEEeeeeeee :D ja pierasu paljasti että ihminen ja videota vaan kattoo <3, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeee :D! Joo hyvä jakso oli =), kuten eilinenkin :), vaikka ei niin hyvä ollut :/, tässä seloste:


Joo Michael Jacksonhan se siellä riehu laitteiden ja peliensä kanssa, EHHEEEEEeeee :D! Ja Cartman oli niin ystävää lauleskellen sen kanssa :D! Ja poliisi t oli just hyviä tuhoten kaikki rikkaat nekrut :D, mutta sitten paljastu että Jacko on "valkonen" ja, joo :D! Niin ja nenäleikki oli hauska, tai se kun Jackolta irtos nenä :D... Tulisko vielä jotain, ööööööööööö :D...


Joo, ööööööööööööö :p... :D!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

Joo TOD hauska oli :D! Mutta erikoisinta oli että Kenny Paljasti ittensä :o! En edes tajunnu sitä Kennyks enneku Stan heitti perinteisen "Oh my god, they killed Kenny!" -huudahduksen! Enpä muista millon viimeks (jos koskaan) Kennystä on noin paljon näkynyt :x, paitsi leffassa.