lauantai 31. maaliskuuta 2007

LOST löpinää Janin kanssa

Jani: MatoApina, kyllä se LOST Itäkeskuksesta löytyy, ellette sokeita ole :p.
...
Joo. -Emme ole sokeita. Emmekä myöskään ole kaikki yhdessä Itiksessä etsimässä LOST boxeja. -Tontsa se vain sinne meni MatoApinasta. -Joten eipäs yleistetä "ellette sokeita ole". -Ja sokea on muutenkin väärä termi käyttää kun Tontsa toteaa ennen Itikseen menoa, että onkohan se LOST boxi sielä kuten Jani sanoo. -Oikea termi on täten "epäluulo". -Tontsa epäilee sinun sanaa että LOST boxi tosiaan löytyy itiksestä 9 eurolla.

3 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Puhuin Tontsan kanssa vähän aikaa sitten puhe-elimessä (:D) ja löytyihän se =)!, YEAH! Kiitokset vaan Janille vihjeestä :). Ens kerralla (jos semmosta koskaan edes tulee :D) ois kiva myös tietää mistä Anttilasta, niin se on helpompi löytää :)!

matsku84 kirjoitti...

P.S. Eiköhän toi "ellette sokeita ole :P" ollut ihan vaan viaton läppä...

sh1raz kirjoitti...

Joo se olikin vika kerta kun käytän puhe-elintä :|... :'(... :D! Joo mutta kiitokset vihjeestä tosiaan :), mutta paikan voisi sanoa ettei turhaan etsi jostain hikisestä (:D) Keskustasta :|... :'(... :D! Mutta nyt vaan sit metsästä 1.kautta =), melkein voisi 3.kaudenki sit jättää boxille ja unohtaa koko TV:n (paitsi joutuis khyl aika kauan odottaa sen tulemista :/...) :o... :x... :'(... :D!