perjantai 16. maaliskuuta 2007

South Park käsittelyä


Meinasi aivan unohtua eilisen South Park jakson käsittely. -Mitäs kaikkee siinä olikaan. -No se oli aika hauska ku ne piirs nännit Cartmanin pakaroihin ja otti kuvan siitä ja sano et siin on Stanin äidin tissit. -Ja sit siin lopussa ne kuudesluokkalaiset vieläki usko et ne oli tissit ja vei Cartmanin pusikkoon :D...:x...
:/. -Niin ja sit toi kuvan Trent Boyet tyyppi vaan kidutteli kaikkia. -Nipple twisteriä ja muuta kivaa. -Jeps. Säästetään muillekki jotain.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Oli hauska flashback siitä kun ne oli esikoilussa: Kennyllä huivi edessä ja Cartman jo juutalaisia vihaava läski :D! Ja sit ne leikki palomiestä yrittäen kusta tulen sammuksiin :x, EHEHEHEE :D! Vähänkö repesin :D ja vielä enemmän kun ne yritti sammuttaa esikouluopettajaa kusemalla sen päälle, EHEHEHEHEE :D :D! Jooh :D... Jätetään Tontsalle loput :P.

sh1raz kirjoitti...

No itse esikoulun opettaja onnettumuuden jälkeen tietenkin <3, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D! Pyörätuolilla vaan meni Darth Vader style ja sit virta vaan loppu :D... Ja sit joku niistä pikkupojista (:D... :ashamed:...) osu sähköllä siihen pyörätuoliin ja se /pyörätuoli rupes vaan riehumaan :D... Ja kovis taas pois 5V:ksi, khyllä kelpaa =), EHEHHEEEEEeeeeeeeeee :D!