perjantai 27. huhtikuuta 2007

Houston, we have a problem :(!

Hulk: Juhanan kanssa tuli sovittua khyl Spider-Man 3 mennä :/...:|.

Joo ei tossa nyt muuta ongelmaa ole (seuran menettämisen lisäksi), kuin että mä maksoin jo kolme lippua meille kolmelle Spider-Man 3:seen (kuva). Eilen tosiaan ne noudin kuten blogissani toissapäivänä suunnittelin tekeväni sekä eilen kerroin tehneeni ja maksoin ne kolmella Hulluilta päiviltä ostamillani vapaalipuilla. Muutenkin me ollaan vähän väliä jo tosi kauan aikaa puhuttu blogissa siitä kuinka mennään kolmisteen kattomaan Spider-Man 3, joten ihmetyttää suuresti miksi sä oot lupautunu menemään Porkkanan (:D) kanssa ja erityisesti miksi kerroit siitä vasta nyt kun meidän liput on jo hankittu :x?!?

Nyt sulla on ikävä kyllä tasan kaksi vaihtoehtoa, koska mä en TOD aio heittää 6,50€ kankkulan kaivoon sen takia että sä et kertonu tosta suunnitelmastas aiemmin :/:
a) Perut Porkkanan (:D) kanssa menemisen
b) Annat mulle hukkaan menevän lipun verran (6,50€) tai yhden ainakin 26.5. (päivä jollon mennään KOLMISTEEN kattomaan Pirates 3 ;)) asti voimassa olevan vapaalipun ja meet silti Porkkanan (:D) kanssa

P.S. Niin ja rahathan ehkä saattaa jotenkin saada sun lipusta takaisin, mutta mä en TOD oo sitä riskeeraamassa jonkun toisen tekemän "virheen" takia :/.

P.P.S. Nukkumaan |O... ZZzzz...

Houston, we have a problem :(... which can be easily solved by ditching the Carrot (:D)!

Ei kommentteja: