tiistai 3. huhtikuuta 2007

Typymuistutus/ehdotus

Se on Matskun vuoro jälleen Matskun vuoro pistää päivän typy <--(muistutus). -Löysin tollasen pimatsun eilen omalla vuorollani kuvahakusanalla "Backdoor sluts" <--(ehdotus), mutta en raaskinut laittaa kun oletin että se on liian paha jopa tänne uuteen blogiin. -Että siitä tulisi valitusta tai jotain. -Joten annan sen sinulle -tiimin fiksuimmalle -arvioitavaksi onko se sopiva tähän blogiin. -Tollanen typy ois tyrkyllä :p.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

No toi (kokokuva) on kyllä puhdas pornokuva :/, mutta se ei kyllä ole pääsyy miks tota en laittais :o, vaan se että toi on vähän ruma :x! Ei naamassa mitään vikaa, mutta sen vartalo on ihmeen ryppynen ja tissit jotenkin :x... ööh :/... No mut siis pointti on että multa löytyy kymmeniä ellei satoja paremman näkösiä typyjä laitettavaks B), YEAH =)!

sh1raz kirjoitti...

No tuskin kukaan tota uutta paikkaa niin tarkasti valvoo <3... =)... B), tai taitaa khyllä :/... :'(, joten kai pitää tommoset (vaikka en ole sitä nähnytkään :'(... :D, jonka muuten voisit yksärillä lähettää <3... =)... B)... :D...) pitää unohtaa :'(, GODDAMN :|... :/... :D!

PS.Joo erillinen blogaus tosta "tiimin fiksuimmalle" shitistä...