keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Keskiviikon typy ja muuta shittiä (:D)!

On ollut tässä vähän häikkää netin siirtämisessä uuteen asuntoon, joten oon ollu kokonaiset kaks päivää ilman nettiä :/. Itsari oli noin-> <---> lähellä :'(, EHEHEHEHEHEHEHEE :D! No mutta onneks ei ollut mun typyvuoro niinä kahtena päivänä vaan nyt kun blogaan ekan kerran uudelta kämpältä :). Siirtohäikkä kyllä jatkuu vielä sen verran että nopeus on vanha 2 meganen rupu (:D) :/, joten saatte sen takia (:D) tyytyä aika pieneen typykuvaan :/... :D! Ens kerralla sitten kun (toivottavasti) surffaan 24 megan mega(:D) netillä (kuten mainostin), niin sitten tulee joku jättikuva typystä, YEAH B)!


Mitä itse tän kertaiseen typyyn tulee, niin kyllä kelpais ton WWE Diva Search showpainijatar etsintäohjelmaan osallistuneen wannabe diivan kanssa vähän painiskella B), you know what I'm sayin' ;)... :D!

Joo mutta nyt takas muuttopuuhien pariin. Koska tää netti ei vielä toimi 100% luotettavasti toimi :/, eikä mun sänkykään vielä oo täällä, niin ei kannata mua tänne hirveesti odotella. Seonmoro (:D)!

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Itsarin oisin tehny jo parissa tunnissa :|... :ashamed:... :'(... :D, paitsi jos tommonen typy keikistelis niin sitähän voisi koko netin unohtaa LOPULLISESTI :o... :x... <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!