torstai 24. toukokuuta 2007

Mastercard: ratkasuko laitteisiin ja nycin matkaan <3...


Joo tossa nyt on paras/ainoa (tai olisihan pankista/sukulaisilta lainakin :), mutta empä taida sellaseen, ainakaan sukulaisilta lainaukseen, pankki ehkä...) ratkasu minkä keksin <3... =)... B), mutta aivan varma se ei ole :/, kiitos kun, noh, empä ala tässä selittelemään/sanomaan :|... :'(, mutta sen voin sanoa että mitään ongelmia ei ole maksujen kanssa ollut :), eli aika varmaan saa =), mutta ei lähetä nyt liian toiveikkaina koska jos se ei onnistukkaan niin harmittaa vielä enemmän :|... :'(, kuhan nyt vaan odotellaan tulosta :)...


Joo mutta vaikka toi onnistuu, niin pari shittiä (:D) siinä khyllä on:

1) No korot tietenkin :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta khyllä niihin suostuu koska saapahan tavarat/pari tavaraa (ala nyt kaikkia sentään :|... :'(... :D) nopeammin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


2) Koneen joudun ostamaan Anttilasta/Cittarista/mihin nyt käykään enkä kunnon liikkeestä kunnon osilla (3D kortti, äänikortti, kovo jne...) ja laajennus mahdollisuuksilla yms... :'(, TSII-SUS :|?!?!?


No mutta matkan (sekä tietenkin että saa nopeammin =)...) takia suostun tohon :), kuhan ton nyt vaan saa Cittarista/mitkä lie pällit (:D) ton mulle antaa <3... =), jonka varmaan tekevätkin kun ongelmia ei ole ollut laskujen kanssa B), FUCK YEAH :D!


So keep u fingers crossed =)... B), but dont hope too much, 'cause it just gonna hurt more if it doesn't succeed :'(, but fingers at least crossed =)... B), TOD!

Ei kommentteja: