perjantai 27. heinäkuuta 2007

Hell's Kitchenissä tänään, tosiaan...


Joo menipä sitten Hulkilta unohtumaan muistuksen/selostuksen laitto :/, mutta ei ihmekkään kun ei sitä seuraakkaan :'(, mutta..., joopS :p... :D! No mutta, pääasia että ohjelma muistetaan ja katotaan :), paitsi jos Matsku sen nyt meni unohtamaan :/... :'(... :p... :D, mutta levylle sitten vaan talteen ja lainaukseen :), mutta tuskimpa unohtui, mutta ei sitä koskaan tiedä :/... :'(, joopS :p... :D! Joo mutta tämmöstä on luvassa =):


Häviäjät nyrkkipyykille, mars! Päivän tehtävä liittyy tiimityön perusasioihin - kommunikointiin, ajoitukseen ja jatkuvuuteen. Kilpailijajoukkueet valmistavat kolmen ruokalajin aterian siten että tiimin jokainen jäsen työskentelee kerralla vain viiden minuutin ajan ja referoi sitten seuraajalleen, mistä tämän pitäisi jatkaa. Yksi myöhästyy jo heti aamulla käskynjaosta, yksi tuntee koti-ikävää, yksi viheltää, yksi valehtelee. Ketä Gordon ojentaa vetelän vartalonkielen vuoksi? Kumpi joukkue joutuu tekemisiin veden kanssa pesemällä pyykkiä, kumpi pääsee Chef Ramsayn seurassa shamppanjalounaalle Marina del Reyn satamassa odottavalle jahdille?


Hell's Kitchen tosiaan -kuva!


Hyvältä kuulostaa =), TOD! Kuulostaa jopa niin hyvältä että Hulkkikin ehkä alkaa katsomaan =), FUCK YEAH B), ÖÖÖÖöööh :p, joopS :p... :D!


Kohta siis alkaa Gordonin huudot/haukkumiset =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ei kommentteja: