maanantai 24. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 24. luukku!


Noniin, VIHDOIN ja VIIMEIN tämä päivä koitti =), FUCK YEAH B)/noH :o, no sen on tän typyjoulukalenteri loppu :(, kuten joulunkin kun päivä on ohi (ainakin mun osalta) :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! No mutta, ei nyt keskitytä tommosiin shitteihin (:p... :D) :|, varsinkin kun paras on edessä eli lahj... luukun (:p... :D) avaaminen =), FUCK YEAH (lähinnä niille lahjojen avaamisille :p... :D) B), joopS :p... :D!


No eipä ollu vaikea arvata mitä luukun alta paljastuu/paljastui :saint:, mutta pitihän se nyt omin silmin (:p... :D) nähdä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo jos tommonen pyöris joulujuhlissa =), niin, noh, sanaton sitä vaan olis 24/7 =), tekemättä yhtään mitään :ashamed:... :'(, paitsi tietenkin ton kinkkujen (:p... :D) tuijottamista B), mutta mikäpäs tuijottessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Voisi ne juhlat sitten mun puolesta kestää yöhön asti jos toi olis siellä =), niin ensi vuoden yöhön asti =)... :saint:... B), joopS :p... :D! Ainoa että tässä kusahti nyt vähän yks juttu :'(... :o...


...no tommoset on kaukana joulujuhlista :'( :'( :'(, ainakin mun sellaista :(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D, TOD itQ :'(! No mutta eiköhän toi unohdu kun lahjoja pääsee availemaan =), kait :/, no eiköhän :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

1 kommentti:

Hulk kirjoitti...

Taivaalliset kyydit luvassa :saint:...