tiistai 21. heinäkuuta 2009

Linnanmäki asiaa

Linnanmäki asia on pikemminkin kysyttävä, nimittäin vieläkös on innokkaita lähtijöitä -ja vastauksen tuohon ollessa melko varmasti "kyllä".., niin toinen kysymys, että milloinkas..? -Voisin sitten joku päivä tiedustella suhteiden kautta niitä ilmaisia rannekkeita nimittäin.

6 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

On innokkaita lähtijöitä (minä nimittäin :D) sekä tiedossa millon :). Koska viimeks Lintsiasia kuivui pettymyksekseni kokooon vaikka sää ois ollu mitä loistain :/, niin pian sen jälkeen tuli sovittua, että meen perheen kanssa Lintsille jossain vaiheessa. Tällä hetkellä se ajankohta on tän viikon lauantai, mutta se saattaa muuttua, jos näyttää tulevan kova sade. Meidän seuraan saa toki liittyä jos haluaa :saint:... varsinkin jos onnistut saamaan mullekin ilmasen rannekkeen =)... :p!

Hulk kirjoitti...

Eli ei muuta kuin tiedustelemaan niitä rannekkeita <--komento itselleni :D...

matsku84 kirjoitti...

Onks sulla tietoa kuinka monta sä voit niitä saada? Jos enempi ku 2, niin ei muuta kun koko porukalle samantien :D! Meitä on 4, eli 5 yhteensä jos Tontsa tai esim. Lea ei oo tulossa :/?

Hulk kirjoitti...

Niitä saa max 2 kpl.. -Soitin tälle jolta niitä sais ja se on kuulemma vielä viikon reissussa pohjolassa päin, eli saan tiedusteltua uudemman kerran vasta viikon päästä...

matsku84 kirjoitti...

No onpas se kauan/usein reissussa :o!?! No eipä voi mitään :/. Mun suunnitelmaan toi ei vaikuta, mutta ootkos sä tulossa messiin lauantaina vaikka joudutkin maksamaan lähes täyshinnan (voidaan ostaa sullekin S-etukortilla Prismasta 4€ halvempi ranneke)?

Hulk kirjoitti...

Valitettavasti tili on taas hieman nollilla, mutta voin toki kysyä mutsilta voinko vilauttaa MC:tä.., jossa vaiheessa mutsi varmaan sanoo pistävänsä mieluummin hieman ylimääräistä lintsiä varten ja loppu kuulle...