maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kovan onnen kundi / The Simpsons / JIM: South Park

Mitäs illan -Kovan onnen kundissa tänään olisi luvassa...?
...
Sydänsuruja paikatessa. Pikku-Earlin sydän murtui lastenhoitajan takia ja vesseli teki kaikkensa tuhotakseen kaitsijansa seurustelusuhteen. Nyt vuosia viisaampana Earl haluaa vetää viivan tämänkin pariskunnan kohdalle listallaan. Samaan aikaan Randy päättää aikuistua, mutta veljen itsenäistyminen on kova pala purtavaksi Earlille. Jaksossa vierailee näyttelijätär Faiht Ford. Amerikkalainen komediasarja, jossa kovaonninen Earl (skeittaajanakin tunnettu Jason Lee) yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa. SARJA JÄÄ TAUOLLE.
...
Kuulostaapa kivalta. -Siis ei tuo kohta missä sanotaan että sarja on jäämässä tauolle -vaan jakson selostus -se kuulostaa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsonit..., mitäs niissä tänään luvassa...?
...

Viimeinen lännensankari. Amerikkalainen piirrossarja. Bart on ylpeä tutustuttuaan entiseen lännensarjojen tähteen. Kun sankarin on tarkoitus esiintyä Hassu-klovnin show'ssa, hän tuottaakin vakavan pettymyksen. - Vierasäänet: Dennis Weaver, Frank Welker.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan South Parkissa..., mitäs siinä olisi tänään luvassa...?


Pisuaaritortun arvoitus. Joku on kakannut koulun pisuaariin, mikä käynnistää mittavan ajojahdin. Stan ja Kyle taas selvittävät, kuka oli todellinen syypää WTC-iskuihin. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Hauska jakso olisi jälleen kerran luvassa. -Odotan innolla kaikkia illan ohjelmia.

Ei kommentteja: