tiistai 24. elokuuta 2010

Noob Hulk tarvii ohjeet :ashamed:...:|...:/...

Mjooh. -Selvittäiskö joku fiksumpi miten noita labeleita saa tonne lisättyä...? -Olen näet omassa Hulkin blogissa tottunut kirjoittamaan tunnisteen suoraan siihen tunnisteet palkkiin jolloin automaattisesti ilmestyy sinne sivuun se pistämäni uusi tunniste. -Täällä MatoApinan blogissahan se piti jotenkin erikseen jotenkin -ööh... -tehdä..., mutta enpä ole vieläkään oppinut miten -joten kaipaisin noobiena (:ashamed:...:|...:/...) pientä opastusta miten homma hoituu..., niin voin sitten jatkossa tehdä sen ite. -Oletan että pitää klikata... ------------------------------------->
...jotta päästään hoitamaan muokkaustehtävää..., mutta minulla ei jostain syystä näy tuota pikkuruista kuvaa MatoApinan blogisivulla. -Omassa Hulkin blogissani on noita muokkaus painikkeita -ihme sitten täällä ei näy.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Ihan oikeilla jäljillä olit siinä, että tota kuvaketta pitää klikata. Sitä vaan ei näy sun rajotettujen muokkausoikeuksien takia... eli minä tai Tontsa voidaan aina pyydettäessä lisätä uudet labelit :saint:... :p.

Hulk kirjoitti...

Awesome =) -Thanks :)