lauantai 18. syyskuuta 2010

Kiinapizzan tekovaiheet ja lopputulos

Pistänpä tänne samat selostukset tekovaiheesta ja lopputuloksesta mitä pistin Facebookiin. -Tartte nyt tänne omia ruveta miettimään.

Kiinapizza, vaihe 1. -Hapanimeläkastike ja nuudeli // Chinese Pizza, Phase 1 -Sweet and sour sauce and noodles

Kiinapizza, vaihe 2. -Kevätkääryleet ja jättikatkaravut // Chinese Pizza, Phase 2 -Spring roll and prawns

Kiinapizza, vaihe 3. -Bambua // Chinese Pizza, Phase 3 -Bamboo

Kiinapizza, vaihe 4. -Juusto // Chinese Pizza, Phase 4 -Cheese

Facebookissa: -Kokovertailua kaverin pizzan kanssa // MatoApinassa: -Kokovertailua Tontsan pizzan kanssa

Valmis pizza. -Pientä treenausta kyllä vaatii vielä tämän pizzan parissa että onnistuisi täydellisesti. -Nyt lähdin liian innolla pistämään täytteitä tekemättä pohjasta ohuempaa -ja poistamalla paiston jälkeen ylipaksuiksi jääneet reunat. -Kyllähän siinä makuhetkensä oli joissain puraisuissa, mutta aika tylsän makuisek...si kyllä jäi. -Ja nuudeli mausteiden lisääminen pizzan päälle sellaisinaan oli kyllä virhe. Seuraavalla kerralla pistän ne sinne veden sekaan niitä nuudeleita keittäessä. Erittäin tylsä maku jäi eräästäkin mausteesta joka takuulla olisi ollut ihan hyvä sekoitettuna siihen liemeen.

Ei kommentteja: