perjantai 30. syyskuuta 2011

I GIVE UP!!!

Siinä olen minä (Hulk) yrittämässä ladata kuvia tarinaa varten. -I GIVE UP!!! -V|tun pa5ka Bloggeri kusauttaa kuvat koko aika. -Haluaako joku muu hoitaa tarinan loppuun...? -Tai sitten kuvia on pienennettävä roimasti -sillä pikku kuvien latailussa ei ole mitään häikkää. -Mikäs ratkaisu tehdään...?

4 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Mä voin kertnaasti ladata kuvat, jos teet blogitekstit ja kerrot mikä kuva tulee mihinkin blogaukseen. Blogauksethan voi tallentaa luonnoksina, jos ei haluu että näkyy blogissa rumasti ilman kuvia. Tosin jos niihin tulee Tontsan kameralla otettuja kuvia, niin ne täytyy eka lähettää mulle :p.

Hulk kirjoitti...

Aattelin eka blogata otsikolla -"Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 3: -Lisää poseerausta kuvat 24-29 -ne missä Tontsa poseeraa. -Sitten kuvat 30-32 missä on se makee auto. -Sitten seuraavaksi ajattelin blogata kuvat 35-37 missä poseerataan sen vartijan kaa. -Sit kuvat 41-43.., kuvat 44-45.., kuva 46.., kuvat 47-49..., kuvan 51-ja kuvat 52-58

matsku84 kirjoitti...

Noi kuvanumerot ei kyllä sano mulle yhtään mitään :/, ku ei mulla oo Tontsan kameralla otettuja kuvia. Eikä myöskään numeroitua järjestystä, joka on ilmeisesti Tontsan käsialaa.

Hulk kirjoitti...

Annatko Facebookissa yksärinä sähköpostiosoitteesi nii lähetän kansion missä kuvat tuossa numeroidussa järjestyksessä..