lauantai 25. helmikuuta 2012

Päivän ällöttävä(t) kuva(t)

 Hinta ei kyllä houkuttele juuri lainkaan. -Premium-istuin maksaa 14,50 -eli kolmelta henkilöltä 43,50 -kuten kuvasta näkeekin.
Ja istuimen lippua ei voi maksaa sarjalipulla -joten ne jotka ei suostu maksamaan edes normi lipun hintaa -niiltä jää sitten premium-istuin kokematta. -Mutta luulis sitten istuimien olevan hintansa arvoisia.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Joo en kyllä tommosta hintaa oo maksamassa vaikka olis Expendables kakkonen leffana :x. War Horse taas ei oikeen kiinnosta edes sarjalippuhintaan :/.

Ja eiköhän ton premium rahastus bullshit istuimen pysty kusettamalla kokemaan B)... Lähes tyhjässä salissa vaan vaihtaa paikkaa leffan alettua :D!

sh1raz kirjoitti...

Two great minds think a like :saint:... B)... :P Samat ajatukset heräs, eli kun leffa alkaa niin senkun vaan siirtyy... Aika ihme McGyver saa joku olla jos menee valittaa :x...

Mitä itse tuoliin (jotka siis koettiin), niin..., noh... Olihan ne ihan mukavat ja tilavat =), mutta enpä sanois hintansa arvosiks :x... Ja samaa mieltä on varmaan suurin osa, joten... Saapi nähdä mitä noille käy :x?! Aikamoinen rahan menetys olis raahata noi pois (kun laskee vielä paljon oli raahata ne - tuottoa tietenkin on jo jonku verran tullut ja varmaan vielä tuleekin, mutta... :D)!

Innolla tullaan seuraamaan, ja mahdollisesti/luultavasti kusettamaan :saint:... B), ehheheeeeeee :D::D:D:D:DD Kiinni jäädessä voi khyllä vituttaa jos joutuu lipun - tai tuolin hinnan :P - maksamaan, mutta, pieni jännitys on hyvästä :D