Hyvin kohosi taikina, eipä mulla ole koskaan tainnut noin yli kulhon mennä?! 😵 Siihen on ainakin pari syytä, mitä keksin;
1) Puuhasin kaikenlaista muuta kun taikina kohosi, niin se taisi olla normaalia kauemmin kohoamassa.
2) Laitoin koko hiivan, yleensä olen vaan vähän yli puolet. En ole nimittäin halunnut, että se maistuu hiivalle. No pulla/sämpylä taikina on niin tuhti, että siihen voi khyllä helposti laittaa koko hiivan. Mutta pizzataikinaan en viitsi koko hiivaa laittaa, hyvä että edes puolia - siinä se saattaa maistua. Mutta nyt meni koko höskä, se (tai toi aikasempi) saattoi olla syy - että kohosi noin hyvin.
En tiedä, tai sitten kävi tuuri... 😁
No mä tein niitä aikasemmin uhoamani (😂) omatekoisia laskiaispullia 😇 Onnistu khyllä tosi hyvin! 😎 Tai pullat nyt oli ihan samoja mitä aikasemmin olen tehnyt (vaikka kohosikin yllättävän hyvin), mutta mansikkahillo ja kerma teki siitä tosi hyvää 😍 Ehdottomasti teen tätä jatkossakin, vaikka ihan talvella kun näitä ei edes myydä. Mutta omatekoisia myydään aina, tai "myydään" 😋
Ja kermaa oli niin paljon kun sielu sietää =) Se oli yksi tärkein syy tehdä näitä, kaupan laskiaispullissa kun kermaa ei ole nimeksikään!? =/ Ja se on jotain "avaruuskermaa" =( (joku sanoi purkki kermaa siksi, en oikein tiedä miksi?! Kai että se haihtuu kun avaruuteen, tjs shittiä... :P :D)! Omatekoinen on aina parasta B) Tai ei nyt aina, tai... No en jaksa miettiä asiaa, mutta kun kyse on laskiaispullista - niin ehdottomasti omatekoisia =) (ellei ole kiire eikä ehdi tekemään, mutta sitten voi vaikka ostaa pakastepullia. Toki jos on vaan joku 5min aikaa syödä eikä yhtään aikaa tehdä, niin sitten kaupan p**ka ajaa asiansa... :| itQ :'( joopS :P EHEHEHHEEEeeeee :D)! Mutta ehdottomasti onnistunut jälkiruoka siis, huomenna syön näitä varmaan lisää (kermaakin jopa jäi yli, vaikka sitä "imen" kun happea... :D)!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti