torstai 27. huhtikuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

No lihapulliahan niiistä tuli, ei ollut vaikea arvata... 😇 Ja varsin herkullisia semmoisia noista tulikin 😋 Sitten oli tosiaan ohessa perunat ja salaatti. Perunoista tein muussin, ja salaatista... no pilkoin vain 😋😁 Ei mikään runsas salaatti 😵 Tai ihan sopivasti sitä oli, mutta laitoin vain kaksi ainesta - eli; kirsikka tomaatin ja kurkun. Sen takia en montaa ainesta laita, koska... no jos seuraavalla viikolla tekee taas salaaatin, niin ei niitä samoja jaksa 😕 Montaa ainesta kun ei ole, ainakaan semmoista mistä tykkään... Ja jos ostaa hirveän läjän vihanneksia, niin ne vaan homehtuu 😖 Ainakin mulla, mä en ole mikään vihannesten suurkuluttuja/niistä tykkäävä.

Mutta liha uppoaa aina, se on hyvää 😍😎 Mutta ei kaikki, esim. maksa - sitä en voi sietää... Se on pariin kertaan ollut pettymys (siitä on jo aikaa kun viimeksi), ulkonäkö on ollut houkutteleva (melkein Karjalanpaistin näköistä), mutta sitten kun on maistanut - niin... *puke* 😡😖😓😋😂 Nyt aika hyvin tunnistan sen, jää khyllä syömättä - vaikka kuinka nälkä olisi...


Niin, tossa (edellisessä kuvassa) kaatuu juomaa - mutta, no se ei ole ollenkaan uutta... (miksi edes mainita?!) =X No tulipa mainittua, ainakin tekstiä kertyy :P :D Mutta joo, oli khyllä hyvä sapuska :) - TOD..!! =)

Ei kommentteja: