sunnuntai 31. joulukuuta 2023

Matskun uusi "Gigabyte Aorus FO48U" näyttö

No nyt täytyy heti alkuun sanoa, että ihan hemmetin hiAno näyttö 😍😍😎😎 Vaikka livenä en ole vielä(?) tätä nähnyt, niin... No khyllä kuvat kertoo puolestaan ihan tarpeeksi 😇😇 Itse en vaan tämmöistä hommaisi, niin "kooltaan"... Tai leveydeltään, itse haluan - ja tulen aika varmasti, hommaamaan (ultra) leveän näytön 😊 Vaikka, no mulla on jo semmoinen (en tiedä/muista, olenko blogannut siitä - ainakin olin silloin "blogi tauolla", kun se hommasin...), mutta haluan isomman 😈😈 Se vaan vaatii "kunnon" koneen, en mä tän hetkiselle "rupu" koneelle semmoista hommaa...

Ja mitä järkeä olisi, kun;

1) Se (näyttö) maksaa yli tonnin...

2) Pelikone - jonka haluan enemmän, maksaa reilut kaksi tonnia...

3) Mulla on jo hyvä näyttö (joka maksoi n. reilut 300e)

Tärkeysjärjestys, ei muuta... 😊

Joo, nyt vaan länttään kuvat tähän peräkkäin, en "jaksa" keksiä tekstiä (se kun olisi vähän "väkinäistä"...)! Toki, ajatuskupla tulee vielä loppuun 😇.

(Edit: Lisäsin kuvatekstit -Matsku)

Ominaisuuksiahan tässä näytössä riittää vaikka muille jakaa 🤤🤩!

Näyttö on fiksusti pakattu 📦🤓. Laatikon ja styroksit sai nostettua kätevästi pois kun irrotti ensin alhaalta muoviklipsit 🤓.

Pehmeä peitto alle suojaksi ja näyttö "mahalleen" pöydälle, jotta jalat oli helppo ruuvata paikalleen 🪛.

Siinä se komeilee, pois laatikosta seisten omilla jaloillaan 😎.

Yläosa on noin ohut 😲... Liiankin ohut 😕... Pitää nostaa alempaa.

Siinä kuva monipuolisista liitännöistä 🤓. Sähkötöpseli on toisella puolella 🔌, siitä ei kuvaa. Näytössä on muuten KVM-kytkin (Keyboard, Video & Mouse) eli kun liittää 2 konetta (toisen USB-C:llä ja toisen USB-B:llä, niin USB-A portteihin kytketyt laitteet (esim. näppis ja hiiri) toimii molemmilla 😎. Ei tietty yhtä aikaa, vaan ne vaihtuu koneesta toiseen kätevästi samalla kun vaihtaa kuvalähdettä 🤓.

Siinä se komeilee asennettuna 😎. Vanhoista näytöistä näkee heti kuinka haalistunu 💩 sama taustakuva on niissä uuteen OLEDiin verrattuna 😭🤩😄.

Pelkkä taustakuva ilman häiritseviä ikoneita (joita on muutenkin vaikee saada teräväks valokuvassa 😖) uudella näyttöllä 😎. Tosin valokuva ei tee oikeutta OLEDin upeille HDR-väreille 🎨🌈 vaikka kännykän 📷ssa onkin HDR.

Ja pelikuvana upea Avatar: Frontiers of Pandora 🔵👽. Sitäkin on vaikee saada 100% teräväks valokuvaan 😕. Tosin seuraavaks pitää hankkia uus näytönohjain 😬, joka jaksaa pyörittää 4Kta kaikilla herkuilla 😎. Nykyisellä 4½ vuotta vanhalla kaikki herkut päällä ruudunpäivitys on vaan noin 19 kuvaa sekunnissa 😫. Täytyy jaksaa odotella tammikuun loppupuolelle kun julkaistaan kasa uusia näytönohjain malleja 🤓🤩.

Kuten totesin; "hemmetin magee näyttö" =) yeah..!! B) Niin, tämähän menee "päivän makeesta kuvasta" - TOD..!! *SYDÄN* Joo, ei muuta... Paitsi..?! =O No olisi kiva, että Matsku blogaisi myös :) Mutta, ymmärrän hyvin - että hänellä ei ole intoa =/ itQ :'( Mutta, no jos tästä (blogaamisesta) saisi rahaa, niin...

Ei kommentteja: