sunnuntai 18. helmikuuta 2007

Jälleen uusi pelivideo valmis B)!

Olen ollut ahkera viimeaikoina pelivideoiden tekemisen suhteen, sillä olen jälleen saanut uuden Need for Speed Most Wanted -pelivideon valmiiksi ja suunnitteilla on jo seuraava Riddick -pelivideo B)! Uusin videoni on nimeltään Need for Speed Most Wanted: FASTEN YOUR SEATBELT! ja se on nähtävissä YouTubessa tai suoraan alla olevasta playeristä. Videon ideana oli yhdistää hienoja korkkiruuvivoltteja mainioon kappaleeseen, jonka nimi sattumoisin on ”Fasten Your Seatbelt” :D. Viikonloppukiireiden (mm. eilinen leffassa käynti) sekä ohjelmistopuolen kenkkuilun takia julkaisen videon vasta nyt :/. Ei siis mitään kiirettä kommenttien kanssa, kunhan ne tulevat joskus niin olen tyytyväinen =). Videon laatu on jälleen aika surkea, mutta näin näyttää tapahtuvan kaikille Most Wanted videoilleni matkalla Youtubeen laadusta huolimatta :/. Onneksi korkealaatuisen videotiedoston voi aina ladata tästä!

P.S. Tontsa sun kommentti ei ole vieläkään ilmestynyt Riddick videooni :/. Suosittelen hymiöistä (varsinkin sydänhymiöt) luopumista.


5 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

Enhän mä nyt voi luupua "Riddick on <3..." -lauseestani :|... :/... :'(... :D, no ei, eipä ole sydänhymiötiä eikä pahemmin muitakaan (kokoajan on vähentynyt...), mutta näköjään pitää sit nolla hymiötä olla :/, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? Joo mutta uusinta videota katotaan jossain vaiheessa tänään =), mutta nyt ei khyllä ehi :/... :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Jos ei kerran ole sydänhymiöitä, niin sit kyllä kusee jokin muu tai jokin nimenomaan sun päässä (:D), koska kyllä mun ja Hulkin kommenteissa on usein yksi tai useampi perushymiö :/. Ehkä kommenttis on liian pitkä Youtuben makuun tai jotain :/?

sh1raz kirjoitti...

Joo nyt toi valittaa jotain että pitäis olla friend request :x, TSII-SUS CHRIST?!?!?! Joo eli empä näe YouTubesta enkä edes bloggerin kauttakaan (se vaan lataa ja lataa alkamatta...) :|, eli paikka KUSEE ja PAHASTI, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D... :|?!?!?

matsku84 kirjoitti...

Ei mulla vaan koskaan mitään tommosta oo valittanu/tapahtunu :o... :x! Pystyn vaikka kattomaan neljästä paikasta yhtä aikaa :x: Koneelta, Youtubesta sekä kahdesta blogista (omani ja MatoApinan) yhtä aikaa B)... :D!

sh1raz kirjoitti...

Ja mä en pysty yhestäkään (paitsi koneelta eli yheltä sittenkin <3... B)... :D...) :'(, GODDAMN :|... :/... :'(... :D!