sunnuntai 18. helmikuuta 2007

NFS MW: FASTEN YOUR SEATBELT arvostelu by Tontsa84!

Joo ihan hauskoja/kivoja korkkiruuvi hyppyjä oli :)... :D, mutta oli khyllä vähän liian pitkä/liian paljon samaa :/... Joo mutta autot esiteltiin kivasti/hienosti, musa sopi ihan hyvin vaikka vähän tylsä oli :/, kohtauksen vaihto -ja tekstiefektit oli (tuttuun tyyliin) hyviä eli ihan hyvä video oli :), vaikka khyllä vähään tylsähkö ku (lähes) samaa kokoajan/liikaa :/... Joo mutta se Porschen meno/lento vasemmalle oli khyllä hiAno <3... =), semmosia ois pitäny olla enemmän (iin lähinnä eri suuntiin lentoja...)!


Mun arvosana:
7.3./10 eli 3,5 tähteä (joka khyllä pyöristyy 3 tähteen :/...)!


+ Hauskoja/kivoja korkkiruuvi hyppyjä!
+ Autot esiteltiin kivasti/hienosti!
+ Kohtauksen vaihto -ja tekstiefektit (tuttuun tyyliin) hyviä
+ Musa sopi ihan hyvin...

- ...vaikka vähän tylsä oli mitä videokin khyllä oli :/...
- Samaa liikaa...


Eli vähän oli khyllä liian samanlaista :/, mutta ihan hyvä video :)...

4 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Matematiikan mukaan 5 pyöristyy kyllä aina ylöspäin ;), ja vaikka olisitkin eri mieltä (eli käytät jotain omia höpöhöpösääntöjäs :x... :D), niin 7,3/10=0,73 eli sama kuin 3,65/5 joka varsinkin (myös höpöhöpösäännöilläs :x... :D) pyöristyy ylöspäin eli neljään tähteen.
Ja mitä itse arvosteluun:
"hauskoja/kivoja korkkiruuvihyppyjä" ÖÖH :x? Ei niiden kyllä mitenkään ollut tarkoitus olla hauskoja tai kivoja :$, vaan hienoja ja näyttäviä hidastuksineen/ilman ja eri kamerakulmineen (ja tietenkin myös eri autoineen) B)!
Musamaku on makuasia eli siitä en voi pakottaa pitämään (:'(... :D), mutta musta toi sopi loistavasti kovaan vauhtiin ja vaarallisiin autostuntteihin varsinkin kun sen nimi on (ja siinä myös lauletaan) "Fasten your seatbelt" B)!
Mitään pääosin (tai varsinkaan pelkistä) hypyistä koostuvaa videota en TOD halunnut tai aio tehdä, koska se vasta tylsä olisikin: Hyppyjä voi tehdä kuka vain kymmenissä paikoissa eri puolilla Most Wantedin kaupunkia |O, kun taas korkkiruuvihyppyjä vain taidokkaat kuskit muutamissa harvoissa paikoissa B)!

matsku84 kirjoitti...

No joka tapauksessa kiitti arvostelusta =)! Vielä kun saisit sen Yotubes toimimaan, kun ei näytä edes tähdet ilmestyneen :x... :/.

sh1raz kirjoitti...

Niin tosiaan, unohdin sanoa/en selvästi sanonu että mä nyt pyöristän sen 3 tähteen vaikka oikeasti pyöristettäis 4 tähteen (minkä tiesin B)... :whistle:... :'(... :D)!

Joo ja ei ne nyt hauskoja ollut :'(... :D, mutta ei khyllä nyt kovin näyttäviäkään :/, kivoja lähinnä <3... :D!

Joo eipö musa pahemmin uponnut :/... :'(... :D!

Joo pelkkää hyppyvideota ei khyllä edes haluta (ainakaan minä) :/... :'(... :D, tai jos erittäin hiAnoja hyppyjä paljon niin sit =), mutta tuskimpa semmoista jaksaisi :/, lyhyt ehkä menis jollain 10 hiAnolla hypyllä =)...

Ja tähtien aika vaikea ilmestyä ku en voi tota YouTubesta kattoa ;)... :'(, that place SUCKS ASS :|...

matsku84 kirjoitti...

TSII-SUS!?! No miks et sit vaan anna 6,8 eli 3,4 joka pyöristyy kolmeen vaan 7,3 jollain omilla pyöristyssäännöillä :o? Siis niinku WTF :o?? Mikä järki tommosessa touhussa muka on?

Ei kovin näyttäviä :o... :'(... :D... :/? No kerro ihmeessä millä niitä muka sais näyttävämmäks, koska mä ainakin käytin kaikki tietämäni keinot tossa.

Siis ei vai katteluikkunan lisäks ilmesty edes tähtienantojuttua, kommenttiruuta tms. :x? TSII-SUS! Koska mulla kyllä toimii, niin that place doesn't suck ass but your hardware/software/ISP does ;)... :D... :/.