perjantai 6. huhtikuuta 2007

Laiskuuden huippu :x...:D


Siis päivän biisin pitäisi olla alimpana koska se on kauhean pitkä blogaus ja ei jakseta hiirellä tehdä yksinkertaista pikku liikettä -siirtää kelainta alas, tai jos hiiressä on keskellä sellanen kelain niin sillä muutamaa sormiliikettä ei muka jakseta tehdä :o? -Jo on laiskuus saavuttanut huippunsa. -Siis mähän blogaan just sen jutun ekana mikä tulee ekana mieleen bogata, kuten esim. tänään tuli ekana mieleen blogata pitkäperjantaista ja kuinka kaupat ovat kiinni -vaikka oikeesti aika moni oli tosin auki. Ainakin asematunnelissa. -Seuraavaksi aion blogata päivän biisin. Te saatte sit siirtää sen alimmaksi jos teistä tuntuu siltä että välttämättä pitää.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Ei mitään oo PAkKO tehä... Se vaan olis estettisimmän näköinen alinna ja helpottais blogisurffausta ja blogausten kommentointia :). Jos ei alinna, niin ainakin mahdollisimman alhalla eli se ois kiva olla ainakin ekojen blogausten joukossa, jollon ei tarvi niin paljon kuluttaa hiiren rullaa :D... :P. Laiskoja kun ollaan :D! Mutta mä en ainakaan jaksa mitään jälkikäteen siirellä kun se veisi saman vaivan kuin ylimääräinen hiiren rullan kulutus :P.

sh1raz kirjoitti...

Joo ei oo PAkKO :/... :'(... :D, mutta mitä nyt turhaa vaivaa meille/itsellensä tekee (kommentoidessa joutuu rullaamaan "turhan" takia, biisiä kun harvemmin kommentoi...) ku alas vaan se...


PS.V|TTU löydä ajureita mistään :|... :/... :'(... :D!


PPS.Joo ja en oo enään siirtämässä kun on jo ehtinyt kommentoida, muuten ehkä...