perjantai 6. huhtikuuta 2007

South Park jälkilöpinät

Oli khyl taas mainio jakso. -Poliisi vaan tekee hirveät tutkielmat käsistä -onko se sama käsi kun se on kämmenpuoli ylös tai kämmenpuoli alhaalla. -Ja meediot vaan tappeli ajatuksen voimalla. -Mitäs muuta? -Tuttu bussikuski Mrs. Crabtree löydettiin murhattuna. Kukakohan pitkään aikaan näkynyt hahmo seuraavaksi tapetaan sarjasta. Alphonso Mophesto -se hullu professori. -Joop. -Jätetään loput Matskulle ja Tontsalle.

2 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

Joo hauska jaksohan se/toi :)... :D! Cartman vaan yritti alussa lentää ja pääs "ennustajaks" ku "ennusti" itsestäänselviä juttuja kute ruuan tuleminen :D... Ja parran näköinen mikä lie lämmitin oli hauska :D, niin kun laulussa lauleskeltiin "tunnit, päivät ja vuodet menivät..." :D... Ja mitäs muuta, ööööö :p... :D, niin "telekineettiset taistelut" oli just hauskoja :D... Niin ja ku pollarit ampu se yhen ku se yritti hyökätä telekineettisesti :D... Mitäs muuta, öööööööö :p... :D, no ei kaiy muuta :/, Matskullekkaan :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Oikea murhaaja vaan hillu murhapaikoilla, pukeutu bikineihin ja pakotti Cartmanin kattomaan lomakuviaan päiväkausia :D! Ja pollarit tutki kättä kaikilla tavoilla ja laitteistoilla, mutta piti DNA- ja sormenjälkitutkimusta taikauskona :D!